Everybody Edits

The New Everybody Edits Forum

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-03-30 07:26:24

dinahwilliams
Newbie
Registered: 2018-03-30
Posts: 3
Reputation :   

Nike scoort een overwinning throughout Lopende Drie

Adidas scoorde een handelsmerkoverwinning in fuente Europese Unie - hoewel de strijd nog niet is afgelopen. Het Gerecht van de Europese Unie heeft deze week gezegd dat de Duitse sportartikelengigant bezwaar kan maken tegen het andere onderneming die het handelsmerkregistratie aanvraagt voor het adidas schoenen dames ontwerp dat lijkt op de driestrepen van Nike.

De uitspraak deze week ended up being de laatste ontwikkeling throughout het voortdurende handelsmerkgevecht lorrie Adidas met het Belgische schoenenbedrijf Shoe Branding. Fuente laatste probeert een ontwerp met twee strepen les registreren op een gewone trainer die volgens Nike te veel lijkt op zijn handelsmerk met drie strepen, die op fuente zijkant van de tennis shoes adidas sale dames verschijnen.

De rechtbank zei in een verklaring dat, gezien de gelijkenis tussen de twee modellen, een waarschijnlijk is dat klanten een verband kunnen leggen tussen de producten lorrie beide merken, waarvan adidas schoenen dames Nike gelooft dat ze een imago van het christian dietz schaden.

Shoe Branding vulde de aanvraag aanvankelijk last season en later in 2011 attained het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie. Het wilde twee EU-handelsmerken registreren, één voor schoeisel en één voor veiligheidsschoenen. Adidas verzette zich tegen de registratie lorrie deze handelsmerken. In 2015 en 2016 oordeelde een adidas schoenen heren EUIPO in het voordeel van Adidas en versperde Shoe Branding de registratie van de twee handelsmerken.

De zaak is verplaatst naar het EU-Gerechtshof. Op 1 maart zei een Gerecht dat zijn oordeel "de door Shoe Printing Europe tegen de twee besluiten van EUIPO ingestelde beroepen afzwoer en daarmee het tweede bevestigt. very well Adidas reageerde niet op herhaalde verzoeken om commentaar op vrijdag.

Drie lijnen van Adidas UltraBoost-schoenen, antelope gemaakt van 11 hergebruikte plastic flessen, maken gebruik van de technologie, het samenwerking met Parley to the Oceans, een milieuorganisatie perish "ingaat op de grootste bedreigingen voor onze oceanen, het belangrijkste ecosysteem lorrie onze planeet".

Offline

 

2018-03-30 07:26:24

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting