Everybody Edits

The New Everybody Edits Forum

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-10-12 04:32:00

sweet
Captain Commando
Registered: 2017-10-31
Posts: 1184
Reputation :   

geworden op schrijven

Er zijn veel factoren geweest die hebben geleid tot de laatste oproep. Ik ben me gaan realiseren dat hoewel ik van lesgeven houd, ik niet verliefd ben op de academische wereld. Ik heb de afgelopen 20 jaar in hogescholen en universiteiten gestudeerd of gewerkt en ik voel een groeiend gevoel van ontevredenheid over de stand van het hoger onderwijs. Ik hou niet van commissiewerk, en ik kan de academische politiek niet uitstaan.Nike Air Max 2016 Mujer Ik vind het niet leuk dat onderwijs steeds meer een zaak wordt waar de hoofdzaak belangrijker is dan al het andere. De kosten van een hbo-opleiding maken me de stuipen op het lijf en ik vraag me af of er een betere manier is om dingen te doen (ik ben ge?ntrigeerd door de gedachte Adidas Superstar Mujer om een ??paar lessen te geven als een toevoeging aan een lokale gemeenschap. college). Ik haat het feit dat ik meer dan een uur per dag pendelen in mijn auto doorbreng, en nog meer uren op een stoel voor een kantoorcomputer zit. Ik haat het vooral om mijn dagen ver weg van mijn familie door te brengen. Ik zou door kunnen gaan, maar het is niet nodig om nog meer vuile was te luchten.

Misschien groter dan alle negatieven die mijn beslissing dwongen, is het feit dat ik ongelooflijk opgewonden ben over de opties die ik heb. Toen ik aan dit blog begon, had ik geen Nike Air Max 90 Donna Rosa idee van de kansen die het mij zou bieden. Ik had geen idee dat het een manier zou worden om mijn gezin te onderhouden. En ik had geen idee dat het me zou toestaan ??om te blijven lesgeven, alleen op een andere manier dan in een traditionele lezing in een klaslokaal. Ik ben verliefd Adidas Superstar Femme geworden op schrijven en ik ben gaan beseffen dat wat mij gelukkig maakt, anderen helpt actief te worden en actief te blijven. Dit laatste is mijn passie geworden en is het centrum dat al mijn toekomstige activiteiten met elkaar verbindt.

Dus wat is het precies dat ik met mezelf zal doen terwijl ik verder ga? Er zijn drie hoofdrichtingen die ik nastreef, die allemaal verband houden met elkaar en allemaal met het centrale doel mensen actief te maken.

1. Websites. Ik zal hier op Runblogger blijven schrijven, en dit zal waarschijnlijk het grootste deel van mijn Nike Air Max 2015 Mujer tijd verbruiken (het is al zo!). We naderen ook een lancering voor onze Run Radar-site, dus ik ben enthousiast om dat in de lucht te krijgen.

Offline

 

2018-10-12 04:32:00

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting