Everybody Edits

The New Everybody Edits Forum

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-01-08 07:06:07

Pray34
Newbie
Registered: 2018-01-08
Posts: 2
Reputation :   

Nike Air Max 1 Kopen goedkoop

Nike Air Max 1 Kopen goedkoop
http://www.launchergoes.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/v/svsepnk630.jpg

Nike Sportswear kijkt al uit naar de zomervakantie met deze tropische versie van
de Nike Air Max 1 heren met een schone tropische print. De colorway van de gemodificeerde Air Max 1 is voorzien van een geperforeerd bovenwerk in koel lichtblauw met een grijs-schaal tropische print die het spatbord omhult voor een leuke zomerse uitvoering van het silhouet. De uitgeholde zool wordt geploeterd om de look af te maken.

De Nike Air Max 1 dames leent van een ander Air Max-pictogram met de nieuwste colorway, zoals het Persian Violet-thema van de Nike Air Classic BW mooi vertaalt naar de bijgewerkte tooling. De Ultra Moire-stijl ziet een lichtgewicht constructie op de buitenzool en nieuwe technologie op het bovendeel, van een bijna naadloze constructie tot verborgen reflecterend 3M-materiaal op het spatscherm dat perfect is voor degenen die 's nachts hardlopen. Micro-perforaties helpen de ventilatie van het synthetische textiel, terwijl de reliëflijnen de traditionele panelen van Tinkers originele creatie uit 1987 laten zien.

De luxueuze 'Pinnacle'-behandeling voor de Nike Air Max 1 Bestellen goedkoop is dit najaar terug, met een andere high-end look voor de tijdloze hardloper in suede en gom. Deze damescolour van de Air Max 1 Pinnacle van NikeLab heeft een eersteklas suède constructie in tonale kleur, met geperforeerd leer voor de tong en omwikkeling van de enkel. Het volledig gebruinde bovenwerk wordt aangevuld met de altijd solide optie van een rubberen buitenzool. De
stijlvolle Nike Air Max 1 Online Bestellen's komen binnenkort naar geselecteerde Nike Sportswear-winkels.

2017 wordt een mijlpaaljaar voor de Nike Air Max 1 Kopen goedkoop, de allereerste Nike-sneaker met zichtbare Air Max-technologie. Terwijl de door Tinker ontworpen hardloopschoen zijn 30-jarig jubileum viert, is Nike aan het opwarmen met een aantal geselecteerde sneaker-releases zoals de Air Max 1 CX, die een kleurwisselend bovenwerk heeft dat reageert op direct zonlicht. Deze officiële afbeeldingen onthullen de basis colorway, maar u kunt er zeker van zijn dat het spatscherm en de swoosh helder schijnen wanneer ze aan het licht worden blootgesteld. Meer foto's staan voor de deur.

Offline

 

2018-01-08 07:06:07

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting