Everybody Edits

The New Everybody Edits Forum

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-01-10 08:41:24

sweet
Captain Commando
Registered: 2017-10-31
Posts: 1184
Reputation :   

Om de betrouwbaarheid

Naarmate de opties bleven groeien, heeft Runner's World podotherapeuten, hardlopers en schoenenfabrikanten geraadpleegd om een ??lijst met criteria op te stellen voor wat een goede hardloopschoen maakt. De ranglijsten waren voor schoenen met dikke, duurzame zolen en een hoge haklift, terwijl ze nog stAdidas Gazelle Dameseeds lichNike Cortez Mujert van gewichtNike Free 5.0 V3 Dames waren, en met een flexibele voorvoet. Het geeft ook sterke punten, ondersteuning van de voetboog en inklapbaar bovenwerk.

In 1975 bracht Runner's World de eerste van zijn jaarlijkse schoengidsen uit, waarbij de Adidas SL-72 zijn volle eer aannam dankzij de stijve hielkap, het bovenwerk van zacht nylon en de flexibiliteit.

Om de betrouwbaarheid van de ranglijst te vergroten, huurde RW Peter Cavanaugh, directeur van het laboratorium voor biomechanica aan de Penn State University, in om first-tier meting van demping, flexibiliteit en duurzaamheid uit te voeren. De onschatbare gegevens van Cavanaugh verschenen voor het eerst in 1977. Een panel van 10 experts rangschikte de schoenen ook subjectief en deze merken werden gecombineerd met de labgegevens. De Brooks Vantage stond bovenaan de lijst van 1977 en viel op als deAdidas Zx 750 Donna eerste schAdidas Superstar Mujer Blancasoen in de rotatie - of pronatie - van de voet. Brooks had op advies van podoloog Steven Subotnick een wig geplaatst zodat de hele voet van de hardloper enigszins naar buiten schuinde.

In 1978, met steeds meer kwaliteitsnormen beschikbaar, verliet het tijdschrift de ranglijsten en startte een één-tot-vijfsterren systeem. Sommige bedrijven en anderen zijn oneerlijk behandeld, maar het tijdschrift is nog niet gepubliceerd. 'Ik denk dat het een heel belangrijk onderdeel van het tijdschrift was', zegt RW-oprichter Bob Anderson.

Offline

 

2018-01-10 08:41:24

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting