Everybody Edits

The New Everybody Edits Forum

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-06-11 01:46:45

sweet
Captain Commando
Registered: 2017-10-31
Posts: 1184
Reputation :   

rand van de stad dispensatie

Tegen Adidas Hamburg Womensde tijd dat het Dark Sky Reserve van Torrance Barrens officieel werd ingewijd in 2000, had de Royal Astronomical Society het onderschreven, evenals astronomen en ecologen in zes landen. En Adidas Superstar Womens Silver, net als elke amateur-sterrenkijker, was naar voren gekomen als een soort avatar van publieke toegang tot het epische natuurlijke laboratorium waarin Copernicus, Galileo en anderen de kosmos hadden uitgezocht.

Silver's pitch naar de Gravenhurst-raad afgelopen zomer werd ondersteund door een tiental of meer overheidsinstanties en ecologen, waaronder de Amerikaanse astronaut en milieuactivist, Mark Kelly, en Kelly's vrouw, de Arizona ex-congreslid, Gabrielle Giffords. De Canadese astronoom Terence Dickinson heeft ooit het donkerblauwe park tot een juweel verklaard, "een soort wonder" zo dicht bij Toronto.

"Toen Terence in 1999 het reservaat Nike Air Max 90 Femme voor het eerst zag," vertrouwt Silver ", zei hij stilletjes tegen me:" We moeten het geheim houden. "Ik zei:" Er zal niet gebeuren. "We wilden dat mensen kwamen en zie het. Gebruik het. Maak een wandeling erop. Stel een telescoop in. Waarderen wat het betekent. Dat was de enige manier waarop het een kans kreeg om te overleven. 'Silver herinnerde onder andere aan de raad van Gravenhurst dat de verlichting van het indrukwekkende nieuwe welkomstbord van de stad, op Highway 11, duidelijk in strijd was met de dark-sky bylaw van de stad. "Je eigen teken! Je eigen regels! "Smeekte hij. Bovendien eiste hij te weten waarom een ??groot bord van McDonald'Nike Air Pegasus 83 Womens s aan de rand van de stad dispensatie kreeg van de statuten, terwijl het ook flagrant in strijd was met hen.

En hoe zit het met dit teken? En die? En trouwens, was er enige vooruitgang geboekt Nike Air Max 95 Damen bij het aansporen van de vastgoedgigant, RioCan, om de verlichtingsintensiteit op de "waanzinnig overbelichte" parkeerplaats permanent te verminderen in het twee hectare grote winkelcentrum aan de zuidkant van de stad? Op dit moment zei Silver tegen de raad, de enige beperking op die verlichting was een gentleman's agreement dat hij persoonlijk had onderhandeld met een RioCan-manager die beloofde de helft van de buitenverlichting van het centrum uit te zetten. "Maar dat," klaagde Silver, "is geen blijvende oplossing" om verlichting te beteugelen die, bij volledige intensiteit, "volledig verdwijnt" bij het nabijgelegen reservaat.

Voor

Offline

 

2018-06-11 01:46:45

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting